perjantai 9. elokuuta 2013

Kisu iltahämärässä ~

Kuvailin nyt Catrineä, koska neitinen on ollut loppuillan mielessäni. Syynä on tämä mun mielestä hirveän kamala uutinen. Tässä linkki AgiteMarian postaukseen. Niin, neitosta siis myydään Lekmerillä mikä on musta hirmu tylsää :/ Nyt tietty kaikki hankkii tän nuken, ja se menettää exclusive-arvo-juttunsa. Ja tietenkin joka ikinen kaubamaja rupeaa myymään neitosta D: painajainen.

Mutta surullisesta siis mulle surullisesta uutisesta kuviin.Kaikki varmaan nyt ajattelee et oompa mä itsekäs kun en halua kaikkien saavan Catrineä omakseen :DD.. 
Mutta kun..äh, se vaan on ärsyttävää jos ns. harvinaisemmasta nukesta tulee kaikkien omistama kiitos lekmerin.

Mutta kiitos jos jaksoitte kattoa tän postauksen :)

26 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! :)
  Ymmärrän että sua ärsyttää...

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä olis kiva, jos sitä alettaisiin myymään sillä lailla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on oma mielipiteesi, mutta itse tavallaan "kunnioitan" (varastin sanan ya yaeilta >:D) exclusive-nukkeja, enkä todellakaan tahdo niitä tänne yleisiksi. Exclusivejen pitää pysyä exclusivena.

   Poista
 3. _TOSI TYHMÄÄ_ että Catrinea ruvetaan myymään jossain cittarissa ._.
  Itse en aijo neitoa ostaa koska kunnioitan Exclusive nukkeja sen verran että miulle tulisi huono omatunto.. :D
  Monet tilaavat Catrinea jostain amerikoista aika kalliilla ja pian se tulii 30.00 cittareihin myyntiin se on tyhmää ._. ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eieieiei, Catrineä ei varmastikkaan tulla myymään cittarissa! Lekmerhän on ruotsalainen, eli Catrineä tullaan varmaan myymään ruotsissa/ainoastaan lekmerissä. En tiiä, mutta ärsyttää silti :/

   Poista
 4. Ihania kuvia!

  Mulla on sama juttu

  VastaaPoista
 5. hienoja kuvia n__n

  voi kamala jos Catrinea aletaan myymän jossain peruskaupoisssa. .__. yh exculusivet ei saa menettää arvoaan!!~

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia! ymmärrän että se ärsyttää ;____;

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja ymmärrän sua hyvin. Kuitenki on myös kiva, että ne saa myös nuken, jotka ei sitä ulkomailta halua/pysty tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No emmä sitä tarkottanutkaan :D Mua vaan ärsyttää se, että exclusive saattaa päättyä peruskauppoihin. Vaikka lekmer onkin netissä oleva lelukauppa, se on silti aika yleinen paikka josta nukkeja tilataan joten..tämä exclusive saattaa menettää arvoaan :(

   Poista
 8. Tuttu tunne. Mutta onneks lekmer kauppaa niitä KALLIILLA! Muahaha, kukaan ei osta niitä sieltä, koska ne saa varmasti kolmel kybäl jostai! :DD

  VastaaPoista
 9. Ymmärrän hyvin, että sua ärsyttää, muakin varmaan ärsyttäis jos ittelleni kävis noin, mutta.. Täytyy myöntää, että mulle se on sinänsä hyvä uutinen, koska Catrine on ihana nukke ja toivoisin joskus vielä hankkivani hänet.

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia! Harmi tuollainen. :/

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia! Harmi sulle, mutta mä olen niin kauan unelmoinut tuosta kisusta, että ihanaa kun saan sen helpommin!(Ymmärrät varmaan)

  VastaaPoista
 12. Musta on hyvä, et kaikki jotka Catrinen haluaa, saa sen.

  Ei pahalla. Mutta onhan sunkin kissanen silti tosi arvokas! :3

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia ja varmasti ärsyttää :(


  cutepullipdiary.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Catrine on ihana! Osaat kuvata :) Liityn lukijaksi. Haluutko käydä villkaisemassa blogiani? maukannn.blogspot.fi Kirjoittelen monstereista ja muutenkin elämästäni. Kuvaan eniten monstereita ja schleich-heppoja. Kiitos jos liityt lukijaksi!

  VastaaPoista
 15. Samaa mieltä kanssasi. Minä omistan Catrinen myöskin, olen neitiseni Huuto.netistä tilannut. :)
  Minuakin harmittaa, etten enää voi olla niitä harvoja suomalaisia jotka omistavat Catrinen. Se vaan potuttaa. x__x

  VastaaPoista
 16. Hoh-hoijaa. Miksi vetää pepunkipeyttä jos erikoisemmat nuket tulee suomeen myyntiin? Kolahtaako se niin kovaa kun ei voi enään olla spesiaali lumihiutale jolla on nukke jota monella muulla ei olisi. Minusta on ihan mielettömän hienoa kun saa itse käydä kaupasta valkkaamassa nuken ja tarkistaa et esmes naaman maalaukset on kohdillaan. Itse olen kylläkkn catrinen tulannut aikoja sitten eikä minua hetkauta jos muutkin voivat sen hankkia ja vielä helpommalla tavalla. Tokihan se harmittaa kun ei voi enään kokea olevansa muita ''parempi'' kun omistaa jtn mitä suomesta ei saa ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaha, en ole sanonut että "koen olevani parempi kuin muut koska omistan exclusiven". Mua vaan ärsyttää, jos nuket jotka on ennen olleet exclusivejä tulee myyntiin suomeen.
   Ja onhan se hyvä, jos te jotka sen olette pitkään halunneet voitte nyt ostaa sen s-marketista, mutta ymmärtäkää että se on silti tosi rasittavaa.

   Tuskin säkään kiljuisit riemusta, jos joku SDCC exclusive tulis tänne myyntiin, enkä nyt tarkoita sitä että se tulisi/että catrine olisi saman arvoinen. Huomautan vain, että joidenkin takapuolta tämä todellakin kutittaa. Happy? :)

   Poista
  2. En kiljuisi riemusts enkä myöskään polkisi jalkaa kuukusta koska se olisi ihan sana minulle. Oikemminkin se olis ihan jees ni olis paljon helpompi hankkia se halutessaan. En vaan ymmärrä mistä moinen pepunkipeys jos pääsee vähemmällä vaivalla nuken hankkimidessa. Onneks voin ite kaivaa popparit esille ja seurata kiukkudraamaa :)

   Poista
  3. Kiukkudraamaa? Hohoo, ootko huomannu että sä just äsken ite sekaannuit kiukkudraamaas?
   Jos et ymmärrä, mistä pepunkipeys tulee niin en voi muutakuin antaa sun pohtia pepunkipeyttä rauhassa. ;)

   Poista
 17. Mä itse tilasin sen Lekmeristä. Se oli vielä alennuksessa! :D

  VastaaPoista

#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none; }