lauantai 1. maaliskuuta 2014

walking on sunshine ooo



SAM_3578 

SAM_3585 

SAM_3586 

SAM_3589 

SAM_3590

****
Ensinnäkin moi.

Arietta oli niin sanotulla pienellä tauolla jota kukaan teistä ei nyt huomioi, kiitooos ^^"
En tiiä mistä aloittaisin..En osaa kirjoittaa perustelutekstejä. Noh, yritetään.

Heräsin aamulla joskus kello 9.20, verhojen välistä paistoi aurinko suoraan silmiini. Makasin selälläni muumilakanoiden välissä, ja mietin että miten voi olla että on kevät ilman loskaa. Kevät ilman rasittavia äsken sulaneita lätäköitä, jotka roiskuvat naamalleni kun sipsuttelen varovasti jäätä pitkin kotiin. Entä missä ovat valkovuokot? Joudunko tosiaan kestämään harmaata ilmeetöntä taivasta, ja ruskeaa kuivunutta ruohoa vielä kaksi kuukautta?
Päässäni alkoi pyörimään walking on sunshine-biisi. Se sai minut raivostumaan ja nousemaan sängystäni. Paljaiden varpaiden alla oli jääkylmä lattia, edessä nökötti monstereille tarkoitettu puoliksi tyhjä valkoinen vitriini. Siitä piti alunperin tulla monstereiden nukketalo. Viikko sitten minä kuitenkin täytin sen kengillä, laukuilla, kirjoilla, ja lehdistä leikatuilla pradan, versacen tai Marc Jacobsin malleilla.

Nuket on sullottu vitriinin alimpaan kerrokseen hiukset sekaisin. Niistä on yritetty saada mahdollisimman näkymättömiä. Tiedäthän, vähän niin kuin yrittäisin pyyhkiä menneisyydestäsi jotakin kokonaan pois? Olenko tosiaan yrittänyt tehdä sitä nukkeilulleni? Olen.
Nukkeilun myötä ns. vankilaelämääni on päässyt pilkottamaan auringonsäteitä, mutta joskus tuntuu siltä että nuket pahentavat asioita.
Olen yrittänyt kahden kuukauden ajan keskittyä enemmän vaatteisiin ja muotiin, olen repinyt seiniltäni MH-nukkejen kuvia, piilottanut kaikkea mikä vihjaa nukkeiluun. En ole käynyt bloggerissa ikuisuuteen, en ole ollenkaan kärryillä mistään kaupassa myytävistä nukeista tai miiteistä. Olen sulkeutunut itseni sisään, paikkaan joka on harmaa ja väritön. Yritin unohtaa nuket.

Istahdin vitriinini eteen, ja avasin puisen oven varovasti. Siinä oli monta riviä nukkeja, ne näyttivät kaikki niin loistokkailta. Minua melkein alkoi itkettää, mieleeni palasivat miljoonat muistot kuvaamisesta, miitestä, ostosreissuilta, mun ja Yuan pelleilyistä, kesästä... En voi sulkea vuoden mittaista muistoa sisääni, tai pyyhkiä sitä pois. Olen nukkeillut vuoden, omistan yli 20 nukkea. Mahdotonta edes yrittää unohtaa tuota.

Otin vuorotellen nukkeja käteeni ja harjasin niiden hiukset, kenelläkään ei ole liimaongelmaa vieläkään. Minulla on käynyt hyvä tuuri nukkejeni suhteen.
Kun käteeni osui PD Abbey, mieleeni palasi yhä enemmän muistoja. Herätin leirikoulussa Yuan joskus viideltä aamulla, jotta saisin synttärilahjani (PD Abbey) :D.. Yua oli kipeä, eikä ilahtunut siitä, traagista 8'D

Nyt olen kuitenkin päättänyt aloittaa MH-nukkeilut alusta. En tiedä mihin tää johtaa. Ehkä pidänkin kohta taas taukoa 20 kuukautta ja palaan taas takaisin. Ehkä kuvaankin joka päivä, ehkä hankin sweet screams Draculauran.. en tiiä.

Yritän kovasti parantaa blogiani JA SEN KAMALAA ULKOASUA D8<
antakaa anteeks ku en oo postannu, oon hirvee ihminen D:



34 kommenttia:

  1. Uah, mä vihaan sua, sait mut taas pillittämään ; ________ ;
    Täällä mä nyt pillitän pyjamassa
    JA koska olet nyt noin hyvällä päällä, raahaan sinut huomenna kuvaamaan Pullippeja, eikö olekkin hyvä idea kamupapana ? n w n (ellennytsairastuuusisksi)
    Ja sitten sä saat lähteä mun kanssa ens viikonloppuna miittiin, eikö niin Skelita *virne*, koska se oli se juttu silloin *nyt aloin taaas pillittää, ei tästä tuu mittään, hetkihetki* .... siis me alunperin käytiin yhdessä kuvaamassa, naurettiin nukkejen kanssa, käytiin miiteissä, sun seura on parasta (Amy, ja Milla, ja eräs jolla ei ole bloggeria, niin sinä senkin missi pissin omistaja, on teidänkin seura ihanaa, älkää käsittäkö väärin ; w ;) saat lähtee munkaa ens viikonloppuna miittiin, nukkeillaan, pidetään hauskaa, jookostakookosta

    Okei, nyt lopetan pillityksen, oikeesti.

    Aiiivan yyyber ihania kuvia, Abbey on ihanaa <333 :333
    Suloisia asentoja, tuitui ♥
    Mun täytyy myöntää etten meinannu uskoo et postasit tänne, sain pienen leuka loksahduksen cx

    http://ihaniennukkejenkuvia.blogspot.fi/2014/03/pullip-miitti-porvooseen-153.html#comment-form

    ^ ps ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. + toi biisi on aivan mahtipontinen

      Poista
    2. Mitä mä nyt taas tein? :DD ei toi nyt niin itkettävä postaus oo o___o yua oot outo

      Mut siis äh, okeeei jos meillä ei oo sillon balettia voin tulla miittiin, ja okeeei mä tuun kuvaa jos et oo kipee :D
      Kiitos Yua kommentista sait mut hymyilee :33

      Poista
  2. Toi oli draamattista. Siis oikeesti. Kauniisti kirjotettu teksti.
    Ihanaa kun oot postannut taas, mäkin muistan hyvin ton PD Abbeyn jutun.. ♥
    Toivottavasti postaat taas pian ja vaikket postaisikaan ihan heti, niin ootan kuitenkin sun seuravaa postausta ^3^ ! okei toi kuulosti uhkaukselta, sori. Sitä se ei ollut siis.

    VastaaPoista
  3. En osaa oikein sanoa mitään. Onneksi et kumminkaan lopettanut nukkeilua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tähän tarvitsekaan sanoa mitään, mä vaan avasin teille ajatukset jotka on pyöriny mun päässä kuukausia :)

      Poista
  4. Mä oon kaivannut sua ja sun kuvia. Onneks et unohtanu sun nukkeja kokonaan ja toivottavasti postailet jatkossakin ja toivottavasti postaat myös pullip-blogiin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitoskiitos mäkin oon kaivannut teitä kaikkia <3

      Poista
  5. Mie tein viikonloppuna aika samalla tavalla o.o Halusin ees hetkeksi unohtaa MH nuket, joten survoin ne johonkin kaappiin, ja käperryin mun sonic tavaroiden väliin.. Olen omituinen ;)
    Ja kuinka hävettävää, katoin koko viime viikon sonic x:ää putkeen varmaa 3h :D
    Mutta pakko myöntää että oon odottanu että postaat, oot mun lemppari bloggaajia :3

    Hihii, mun kaverilla on PD Abbey, ja kun hän sai sen, ihastuin siihen <3 Heti sen jälkeen rupesin haluamaan Abbeyta, ja kyllä kesti kauan sillä sain ekan Abbeyn vasta joulukuun lopussa kummiltani.. 13 Wishes Abbey on jotain niin ihanaa <33(toisin kuin sen hiukset)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus nuket on vähän hankalia, ne saattaa rikkoa välejä kavereihin tai aiheuttaa kiusaamista. Mä oon luojan kiitos päässyt tuosta kaikesta jo yli, enkä haluaisi kellekkään muulle tapahtuvan samaa.
      En tiiä miten toi liitty sun kommenttiin mut ihan sama kiitos :D

      Poista
  6. Mukava saada siut takaisin kuvioihin. Oon kaivannu siun postauksia :)

    VastaaPoista
  7. Kivaa! Sie palasit! ♥
    Olet yksi hienoimmista bloggaajista ja ihailen blogiasi! ♥
    Toivottavasti jatkat MH nukkejen keräilyä! ;D
    http://kisulitjamonsterit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Kivaa et palasit taas. Mä oonki oottanu sun postauksiasi :) Toivottavasti bloggailet myös pullip blogiisi ;3 ☆

    VastaaPoista
  9. Kaunista, :') Kiva että sinusta taas kuuluu jotain :)

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kun palasit <3 Oli pakko tulla lukee tää postaus kun Yua laitto sinne meidän kik-keskusteluun sellasii "ARIETTA POSTAS!!!!11!!" viestejä :D

    Mutta ihania kuvia, toi teksti oli tosi semmonen... ärrrgdj en osaa kuvailla <3

    VastaaPoista
  11. Kiitooos <3 Yua on iha outo muutenki, en ihmettele jos se pommittaa teijä keskusteluja tollasilla 8D

    Kiittii n w n

    VastaaPoista
  12. voi ei ariettaaa <3 siis tätä postausta voi kuvata vain yhdellä sanalla: feels. mä en oikeen tiedä miten ilmasta tän, mutta mulla oli vähän aikaa sitten sama juttu. tai siis päätin siivota mun nukketalon pois, ja tuntu siltä että oisko munkin jo aika lopettaa, kun ei kukaan mun kavereistakaan enään nukkeile. aattelin että onko tää ihan lapsellista ja tyhmää, kun kaveritkin niin sanoo. onneksi kuitenkin se oli häilyvää, ja meni nopeesti ohi. tää harrastus on niin tärkee mulle ja uskon että samalla tasolla kans sulla. ihanaa että palasit nukkejen pariin <3 oot aivan ihana bloggaaja, nukkeilija ja ihminen :3 pärjäile, ja älä unohda meitä täysin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lottaaaah <3 ;__; tuntuu siltä että just tähän aikaan kaikilla on sama vaihe meneillään, harkitaan lopettamista ja yritetään unohtaa. Outoo eiksje?

      Nuket on niinku joku huume, kun ostat yhen on pakko hankkia lisää 8D
      kiitoskiitoskiitos lotta teitä on mahoton inohtaa ja säkin oot ihana :'3

      Poista
  13. Voihan kauhea! Aloin itkee... Mul on ollu sama ongelma(melkein, ja en valehtele puhun totta)... Täs pari kuukautta sitten katoin pulpettiinii(kyllä mul on kotona pulpetti) ja näin kaikki mun nuket ja niiten tavarat levällään siinä sotkussa. Päätin että siivon ne pois kun en oo koskenu niihin vähää aikaa.. Harjasin niitten hiukset ja laitoin paremmat vaatteet niille... Otin kaks laatikkoo johon laitoin tavarat ja nuket.. Noh aloin melkeen pillittää ku olin laittamassa niitä pois ja sitten ajattelin et hei! Oon 13 ja leikin nukeilla tms. No sitten päätin että mun on pakko päästää irti nukkeilusta.. Tammikuussa siivoin pulpettiani papereista ja muista sellasista jutuista.. Noh kun siinä siivoin näin kopioidun paperin MHsta. Tuli hirvee halu nähä mun nuket ja sitten kun otin laatikon kannen pois: siinä ne oli, mun 10 kaunista MHta. Aloin pillittää ja sitten kokosin itseni kasaan otin pari nukkea ja menin ulos kuvaamaan.. Silloin päätin etten voi päästää irti nukeistani, kunnes nyt.. Oon kahen oven välissä.. Kiitos jos jaksoit lukea..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä sun ei pitäis lopettaa nukkeilua, jos se on sulle tärkeä ja tunnet edes vähän himoa niitä kohtaan -> älä jätä niitä. Joskus on pakko pitää taukoa, en minäkään kovin usein ole lähiaikoina postannut 8D

      Poista
  14. Muahahaha, nääthän en ole outo vaikka itkenkin tälle postaukselle n w n

    VastaaPoista
  15. älä yritä olla viisas yua, sä tuut aina olee outo >:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks tää tuli tähän ö___ö mun piti vastata yuan viestiin >:c

      Poista
  16. Pahpyh unohda tuollaiset muotihöpinät samantien, nuket ovat aina muodissa ja nukkeilu rulz (...okei mun vaatteista 99% on mustia ja en seuraa yhtään muotia ja öö en ees tiedä mikä tää pointti oli)

    Aloitetaanpas alusta. ARIETTA IS BÄCK kyllä bäck ei back. Oon stalkannu sun blogeja ja miettinyt onko jotain käynyt tosin kyllä yua ois sanonu siitä. Toivottavasti tauko teki hyvää ja palautti nukkeintoa, mutta jos nuket ei innosta niin sitten ei kannata edes yrittää (tein itselleni kynsiharrastuksesta pakkopullaa ja en vieläkään halua lakata kynsiäni koska ehhwww kamalia muistoja pakkolakkaamisesta ja yh).

    Okei tässä kommentissa ei ole päätä eikä häntää eikä mitään pään ja hännän väliltä muttapa tervetuloa takaisin nukkeilun pariin ja toivottavasti innostus pysyy! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heiheihei muoti on supertärkeää mulle + seuraan sitä kooooko ajan vaikken pukeudukkaan sen mukaisesti e w e -> nukkeilu on mulle silti kanssa tärkeetä <3

      Mua vähän epäilyttiki ku en ollu postannu, et kaikki kuvittelis mun kuolleen tai jtn 8D

      toivon kanssa että en ihan heti tylsisty taas, tää on kuitenki niin tärkee juttu mulle ^^

      Poista
  17. Ääh, ei nukkeihin noin vaan kyllästytä! :3 On ihan hyvä vaan pitää taukoa, jos siltä tuntuu. Mutta niitä ei kannata unohtaa. Sulla on kumminkin näiden nukkejen parissa vierähtänyt vuosi ja 20 kaunista neitoa kertynyt seuraksi. Kannattaa toteuttaa nukkekoti vitriiniin - Sen voi ajatella myös kauniina sisustuselementtinä. Ihanaa kun tulit takaisin! <3

    Oho, mä en ole edes lukijana sun blogissa... ōwō Liitynpäs nyt! Sulla on aivan ihastuttava blogi! Olen piilolukijana ollut aika kauan.... :D

    VastaaPoista
  18. Ihanaa, että jatkat. <3 Olen seurannut tätä blogia kauan ulkopuolelta.

    VastaaPoista

#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none; }